Vprašalnik o zadovoljstvu z delom Slovenske Akreditacije

Vaše mnenje je za nas pomembno!

Želimo si, da bo Slovenska akreditacija izpolnjevala svoje poslanstvo in prispevala svoj delež h krepitvi zaupanja v usposobljenost akreditiranih organov. Prav zato je vaše mnenje o našem medsebojnem sodelovanju in drugih izkušnjah z nami ali akreditacijo za nas zelo pomembno. Če smo vaša pričakovanja dosegli ali presegli, bi to radi vedeli, da bomo tako delali tudi v prihodnje. Če imate glede našega dela ali ponudbe kakšno pripombo ali pomislek, bi to prav tako radi vedeli, da bomo to popravili in izboljšali.

Zato vas prosimo, da namenite nekaj minut svojega časa za izpolnitev anketnega vprašalnika. Povratne informacije bomo uporabili izključno za izboljševanje sistema akreditiranja v Sloveniji.

Prosimo vas, da za vsako od spodnjih vprašanj/izjav:

  • označite, kakšen vpliv ima na vaše celotno (splošno) zadovoljstvo s storitvijo akreditiranja (velik, srednji, majhen);
  • vpišete oceno zadovoljstva oz. izpolnitve vaših pričakovanj (1 = slabo / popolnoma nezadovoljivo / ni res oziroma  5 = odlično / zelo zadovoljni / se popolnoma strinjamo).

Opomba: Če so vaši odgovori ocenjeni z 1* ali 2*, vas prosimo za podrobnejše pojasnilo (prostor za vpis je na naslednji strani).

[vfb id=’1′]

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!