01 54 73 250
info@slo-akreditacija.si
SL
EN
Išči
Akreditacija
Vse o akreditaciji
Kaj je akreditacija
Vloga in prednosti
Področja akreditiranja
Primeri rabe akreditacije
Kako postati akreditiran organ
Prijava za akreditacijo
Dejavnosti do ocenjevanja
Ocenjevanje
Odločitev o akreditaciji
Začasni odvzem in preklic
Vzdrževanje akreditacije
Shema celotnega postopka
Akreditirani organi
Postopki akreditiranih organov
Širitev obsega
Izredni nadzor
Obveščanje o spremembah
Prizivi
Ugovori
Pritožbe
Sklicevanje na akreditacijo
Seznam akreditiranih organov
Vsi akreditirani organi
Vse preklicane akreditacije
Ostale koristne informacije
Informacije o ILC/PT
Poročanje o sodelovanju v ILC/PT
Sodelovanje v ILC/PT
Splošni akti SA, ki urejajo zahteve za akreditacijo in pravila akreditiranja
Ocenjevalci
Kako postati ocenjevalec
Postopek ocenjevanja
Področja ocenjevanja
Vodila in dokumenti za ocenjevalce
Dokumenti
Mednarodni pomen
Članstvo
Podpisništvo
Mednarodno sodelovanje
Promocija
Dan akreditacije 2024
Promocijski material
O nas
O Slovenski Akreditaciji
Organizacijska struktura
Informacije javnega značaja
Novice
Dogodki
Išči
osnovni
Domov
INŠTITUT ZA HMELJARSTVO IN PIVOVARSTVO SLOVENIJE
osnovni
osnovni
23. 6. 2016
|
By
Gaja Panjtar
Prejšnji
Naslednji
Akreditacije
Dokumenti
Spletna stran