000 dni 00 ur 00 minute 00 sekund

Dan akreditacije, 5. december 2018

Vabimo vas, da se nam 5. decembra 2018 pridružite na Dnevu akreditacije, ki bo tudi letos potekal na Brdu pri Kranju.

Dogodek bomo soustvarili sodelavci Slovenske akreditacije in zunanji strokovnjaki. Letošnji Dan akreditacije bo v znamenju teme svetovnega dneva akreditacije, ki je povezana z zagotavljanjem varnejšega sveta.

Pri organizaciji letošnjega dogodka smo poskušali upoštevali vaše želje in smo k sodelovanju povabili goste, ki bodo govorili o strokovnih temah, kot so interne kalibracije, negotovosti v povezavi z meroslovjem, o vzorčenju in validaciji in verifikaciji preskusnih metod.

Drug sklop predavanj bo osvetlil temo povezano z ocenjevalci in pomenom njihove neodvisnosti.

S 1. 1. 2019 začenjamo ocenjevanja laboratorijev po novih zahtevah standarda SIST EN ISO/IEC 17025. Poskušali bomo odgovoriti na vaša vprašanja in dileme, ki se pojavljajo z novimi zahtevami. V zvezi s to temo, novo izdajo SIST EN ISO/IEC 17025, vas vabimo, da nam najkasneje do 16. novembra sporočite (na tej povezavi), kaj vas najbolj zanima v zvezi s spremembami zahtev ali potekom prehoda, da bomo, kolikor bo to mogoče, temu prilagodili vsebino prispevka.

Vljudno vas vabimo, da s svojo prisotnostjo, predlogi, vprašanji in komentarji prispevate k uspešni izvedbi 20. Dneva akreditacije.

Veselimo se srečanja z vami!

Osrednji govorci

Jovan Bojkovski

Tehnični vodja, Laboratorij za metrologijo in kakovost, Fakulteta za elektrotehniko

Matej Grum

Vodja sektorja, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje, Sektor za fizikalna merjenja

Primož Auersperger

JP Vodovod-Kanalizacija d.o.o., Služba za nadzor kakovosti pitne in odpadne vode, Tehnično investicijski sektor

Nineta Hrastelj

Generalna sekretarka,  European Chemical Society

Franjo Kranjčevič

Vodilni ocenjevalec, Slovenska akreditacija

Alenka Ličar

Vodilna ocenjevalka, Slovenska akreditacija

Katja Otrin Debevc

Vodja področja preskuševalnih laboratorijev, Slovenska akreditacija

Mitja Robert Kožuh

Profesor, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Univerza v Ljubljani

 

Registracija

Udeležba na dogodku znaša 90€ z vključenim DDV. Cena vključuje predavanje uveljavljenih strokovnjakov, dostop do gradiva v elektronski obliki, kosilo ter prigrizke in osvežilne napitke med odmori. Rok za prijavo je do 30.11.2018.

Prijave na dogodek se izvajajo preko spletne prijavnice, v primeru težav pri prijavi se obrnite na Kontaktno osebo za prijave. Za vsebinska vprašanja, medijske objave in ostale informacije o dogodku se obrnite na Organizatorja dogodka (Slovenska akreditacija).


Potrditev prijave boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli ob prijavi. Ob prejetju vaše prijave, vam bomo v nekaj dneh poslali predračun. Rok za plačilo predračuna je 8 dni. Potrebno ga je poravnati najkasneje do pričetka seminarja. Po prejetem plačilu boste prejeli račun. Za proračunske uporabnike velja plačilni rok po veljavnem Zakonu o izvrševanju proračuna RS.

Prijavni podatki se uporabljajo izključno  za namen prijave na dogodek.

S prijavo na seminar sprejemate splošne pogoje.

Splošni pogoji:
Zadnji rok za brezplačno odpoved prijave in vračilo že plačane kotizacije je 5 delovnih dni pred pričetkom dogodka. V primeru kasnejših odjav vam bomo zaračunali administrativne in druge stroške v višini 50% kotizacije. Za odjavo na dan dogodka vam kotizacije ne vrnemo..

Neplačilo predračuna NE pomeni avtomatske odjave s seminarja. V primeru odjave nam morate to sporočiti v pisni obliki na elektronski naslov primoz.simon@slo-akreditacija.si. Ustnih ali telefonskih odjav ne sprejemamo.

Za dodatne informacije o plačilu se obrnite na :

Agencija Promo d.o.o.

Tel: 01 438 24 70

tea@promo-ag.si

Brdo pri Kranju

Konferenčni center, Predoslje 39, Kranj

Slovenska akreditacija

E: dejana.robic@slo-akreditacija.si
T: +386 1 5473 273

Kontaktna oseba za prijave

E: primoz.simon@slo-akreditacija.si
T: +386 1 5473 660

Galerija